RocketTheme Joomla Templates
U bevindt zich hier: Home Ondersteuning bij professionalisering

Ondersteuning bij professionalisering

Nassauplein Sportmanagement helpt sportverenigingen bij het professionaliseren van de organisatie. Wij brengen uw sportvereniging naar een hoger niveau.

Dat kan door eerst de Verenigingsscan uit te voeren, maar wij kunnen ook direct uw vereniging ondersteunen en adviseren op verschillende gebieden.

De financiële administratie vergt veel tijd en deskundigheid van vrijwilligers, wij zouden de vereniging hierin kunnen steunen of adviseren.

Ook kan Nassauplein Sportmanagement uw vereniging helpen bij het creëren van een goed verenigingsmanagement en de uitvoering van managementtaken.

Verenigingen zijn dagelijks bezig met sponsoring en verenigingsbeleid, onze organisatie kan u helpen een helder verenigingsbeleidsplan of een werkend sponsorplan op te stellen.

Daarnaast ondersteunt Nassauplein sportverenigingen op het gebied van ledenadministratie. Tot slot zijn er mogelijkheden van ondersteuning op het gebied van onderhoud van de accommodatie.

Uw vereniging kan één of een aantal van deze aspecten zelfs uit handen geven, waardoor u meer tijd heeft om het doel van de sportvereniging na te streven: sport aanbieden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

 Terug