RocketTheme Joomla Templates
U bevindt zich hier: Home Netwerkbijeenkomst voor sponsors en businessclubs

Netwerkbijeenkomst sponsors en businessclubs

Een nieuwe, unieke en interessante activiteit voor uw sponsors!

Nassauplein Sportmanagement organiseert activiteiten voor sponsors en businessclubs van sportverenigingen. Bijvoorbeeld een interessante netwerkbijeenkomst met sponsors van een sportvereniging in de omgeving.

U bezoekt met uw sponsors of de leden van uw businessclub een wedstrijd van het eerste team van die sportvereniging en maakt kennis met hun sponsors. Zo kunnen uw sponsors hun netwerk uitbreiden, waardoor het voor hen interessanter is om zich aan te sluiten bij uw vereniging en daarbij ook betrokken te blijven.

Daarnaast hebben uw sponsors de mogelijkheid kennis te maken met een andere tak van sport. De tweede ontmoeting tussen de verenigingen zal tijdens een wedstrijd van uw eerste team zijn.

Wilt u het netwerk van uw sponsors vergroten en hen aan u binden? Neem dan contact op met Nassauplein Sportmanagement.

Onderzoek toont aan dat slechts 50% van de sportverenigingen er financieel goed voor staat. Het afhaken van sponsors is één van de redenen van de teruglopende inkomsten. Des te belangrijker dus om sponsors aan uw vereniging te binden en hen te behouden. Aantrekkelijke activiteiten voor de leden van uw businessclub kunnen hierbij bepalend zijn. 

Terug