RocketTheme Joomla Templates
U bevindt zich hier: Home Cursus voor jonge sportbestuurders

Cursus voor jonge sportbestuurders

Om alle leden en betrokkenen van een vereniging, bond of organisatie goed te begrijpen en een groot draagvlak te creëren voor initiatieven van het bestuur, is het zinvol dat het bestuur een afspiegeling is van de organisatie. Zowel op het gebied van leeftijd en geslacht als op het gebied van nationaliteit.

Het vrijwilligerswerk in en rond het bestuur wordt aantrekkelijker voor jongeren door de bestuurscursus die Nassauplein Sportmanagement voor hen heeft ontwikkeld.

Tijdens een aantal bijeenkomsten worden alle aspecten die van belang zijn bij het besturen van een sportvereniging behandeld. Bestuurstaken, beleid, financiën, effectief vergaderen en communiceren, netwerken, sponsoring en wetgeving. De bijeenkomsten worden geleid door professionals uit de sportwereld en het bedrijfsleven en hebben een interactief karakter waardoor het voor jongeren interessant is.

Voor sportverenigingen en bonden is het mogelijk een afgevaardigde vanuit de organisatie naar de cursus te sturen. Maar naast de cursus is het ook mogelijk dat Nassauplein Sportmanagement de werving, selectie en plaatsing van een cursist bij uw organisatie verzorgt.

Terug